Čarobni test: Saznajte kakvo vas ljeto očekuje, odaberite svoju pticu sreće i pogledajte odgovor

Iz bajki i pjesama mnogi od nas znaju da negdje na ovom svijetu postoji čarobna ptica sreće koja može ispuniti svaku želju!

Neki izvori tvrde da je ova ptica nebesko plava, a drugi – da je blistavo vatrena.

Danas imamo zanimljiv test za vas. Zamislite da hodate po vrtu i pronađete tajno mjesto. Tamo sjede različite ptice na granama stabla.

Izaberite jednu od njih i ona će vam pokloniti dar.

Ptica 1.

Ova ptica je doletjela i donijela svoj dar u obliku pozitivne energije koja će vas pratiti sljedeći mjesec. U poslu ćete biti sretniji nego ikad.

Slobodno učinite ono oko čega ste imali dvojbe! Iznad svega, ne zaboravite slušati sebe.

Ptica 2.

Odabrali ste pticu ljubavi. Ona vam obećava sreću u ljubavi. U bliskoj budućnosti, vaše će oči zasjati sjajnije od dijamanata. Osim toga, naći ćete zajednički jezik s vašim partnerom, prijateljima i kolegama.

Možete riješiti svaki sukob s bilo kim. Zato je vrijeme da upitate šefove za promaknuće ili otiđite na romantično putovanje.

Ptica 3.

Odabrali ste običnu pticu. Sve što vam može dati je njezina pjesma. I vi i ne trebate ništa drugo. Uostalom, magija je  baš u vama. Možete učiniti sve što želite.

Rođeni ste pod sretnom zvijezdom. Zato samo vjerujte u sebe.

Ptica 4.

Uhvatili ste pticu sreće! U idućem mjesecu bit ćete sretni u svemu. Vaša intuicija pomoći će vam da razumijete gdje trebate ići.

Nadalje, čeka vas ugodno iznenađenje za dva tjedna. Dakle, nemojte gubiti vrijeme. Sve će biti sjajno!

Komentari: