UMIRE ZA TOBOM, A GLUMI PRIJATELJA: 8 znakova koji pokazuju da on želi NEŠTO VIŠE

Ponekad se ponašanje muškarca može činiti kao dešifrovanje Morzeovog koda. U početku misliš kako se samo ponaša prijateljski, ali s vremenom počneš da sumnjaš kako tu ima nešto više. Dodiruje te. Priča o drugim ženama. Šali se o vama kao o paru.

Ponaša li se samo prijateljski… ili flertuje?
Postoji jedan zanimljivi obrazac. Žene obično podcenjuju interesovanje muškarca, a muškarci precenjuju interesovanje žena. Obično je odgovor na pitanje flertuje li s tobom- da.

Ali postoje izuzeci i zadnje što želiš je da pogrešno protumačiš situaciju. Evo 8 sitnih znakova koji ti pokazuju da je njegovo interesovanje više od samo platonskog.

PROČITAJTE I… Prijatelji s povlasticama: 4 dobra razloga zašto vam ovakva veza ne treba

Šali se s tobom

Da li u tome ponekad ide predaleko? Ponekad se čak čini da te uvredi pre nego shvati da je preterao? Ismejava li te ponekad na čudan način, čak i za stvari koje nemaju smisla? “O Bože.. voliš hleb!?!? Pogledaj kako si smešna sa svim tim hlebom!”

Ako ovo čini, ne znači da gubi razum. Samo pokušava da flertuje s tobom u svakoj prilici, čak i kada je očito da je izmislio priliku.

Dodiruje te

Muškarci dodiruju žene kojima žele da budu blizu. Od slučajnog dodira po nozi ili leđima do tog da ti pomogne da ustaneš. Bilo kakav dodir je znak da flertuje.

S tobom razgovara više nego s drugima

Jesi li primetila da razgovara uglavnom s tobom kad ste u većem društvu? Muškarci podsvesno daju svoje vreme ženama koje ih zanimaju. I zato su njihova osećanja pokazana količinom truda koji ulažu da razgovaraju sa ženom (čak i ako su u društvu drugih muškaraca). Ako primetiš da on s drugima razgovara tek toliko i stalno se vraća tebi, to nije zato jer želi da ti bude prijatelj.

Govor tela

Reči su jednako važne kao govor tela. Provodi li većinu vremena telom okrenutim prema tebi, čak i ako su drugi u društvu? Okrene li se natrag tebi nakon što mu je nakratko nešto drugo ukralo pažnju? Završi li uvek nekako u tvojoj blizini? Ovo sve nije slučajno.

Često ga uhvatis kako te gleda ili smeška

Telo govori i iz daljine. Uhvatiš li ga kako te gleda s druge strane prostorije ili ti se smeška? Gleda li s kime razgovaraš? U društvu će muškarac kojem se sviđaš stalno razmišljati gde si i tražiti te pogledom.

Predlaže buduća druženja

Predlaže li ti druženje na festivalu? Insistira da odeš s njim u kafić? Šali li se o vama kao paru toliko da ne izgleda kao da se šali? Spominje li vaš brak ili decu u budućnosti? Na ove načine on pokušava da vidi šta ti misliš o tome.

Sve ga zanima vezano za tebe

Kad muškarac pokazuje interesovanje za mnoga područja tvog života (a pogotovo za status tvog ljubavnog života), to čini s razlogom. Ne deli s tobom strast prema astrologiji ili biljkama, nego mu se sviđaš.

Seksualne insinuacije

Ovo je stvarno očiti znak da flertuje. Seksualni komentari mogu značiti i da želi samo seks, ali možda mu se i ozbiljno sviđaš. U svakom slučaju, potvrđuje da je zainteresovan za tebe. Muškarce je lakše pročitati nego misliš. Ako kod muškarca primetiš navedene znakove, da flertuje i čeka tvoje zeleno svetlo da nešto preduzme. Zapamti: Žene obično podcenjuju interesovanje muškarca, a muškarci precenjuju interesovanje žena. Uglavnom je odgovor na pitanje flertuje li s tobom- da.

Komentari: